Om oss

Extemplo Entreprenør AS ble stiftet av Dariusz Zachara i 2015, og består av 5 dyktige ansatte og flere gode samarbeidspartnere. Vi er en totalleverandør av bygg- og håndverkstjenester – som vil si at vi kan bistå deg med alt du trenger fra prosjektering til overlevering – uavhengig om det er rivearbeid, grunnarbeid, oppbygging, oppussing, maling eller lignende. Å velge en totalleverandør betyr at du ansetter ett firma til å gjøre hele jobben, og på denne måten unngår du at det blir en fordyrende affære med flere selskaper og kontrakter involvert. Dette er selvfølgelig en sikkerhet for deg.

Vårt mål er å skape varige, stabile forbindelser til våre kunder slik at partnerskapsfølelsen blir styrket. Vi utvikler oss stadig, og streber etter å være annerledes, bedre og raskere.

Drutex

Vi i Extemplo er stolte forhandlere av Drutex. Drutex er et av Europas ledende produksjonsselskaper med en imponerende produksjonskapasitet på 7000 vinduer om dagen og over 20 års erfaring. Vi kan levere vinduer og dører av nesten alle typer innenfor PCV, tre, tre-aluminium og aluminium. Alle produkter er godkjent av Norsk Dør og vinduskontroll (NDVK) og er tilpasset norsk klima. Vinduene og dørene leveres på nøyaktig de mål du ønsker, og ukurante mål er ikke dyrere enn standard størrelser. Ta en titt på produkter og kontakt oss for en uforpliktende og gratis befaring.

Goran

Goran er en av de ledende snekkerfabrikantene i Øst-Europa. Dette har de fått til ved å kombinere tradisjoner og erfaringer gjennom 50 år med avansert teknologi og designerløsninger. Vi leverer høy kvalitets vinduer og dører av tre, tre og aluminium, PVC, aluminium. Vårt tilbud inkluderer også aluminium fasader, garasjeporter, skodder.

Selskapet er en kjent utøver av moderne, ventilerte fasader basert på treplater, fiberbetongplater og aluminium eller stålpaneler. Gorans produkter har blitt brukt i millioner av boliger, leiligheter og offentlige bygninger.

Dariusz Zachara

DL/Faglig Prosjektleder

Marta Aurelia

Administrasjon/HMS

Kjetil Holen

Proffselger

Kontakt oss

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det noe som gikk galt!
Extemplo Entreprenør AS

Kontakt oss for gratis befaring!

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det noe som gikk galt!
X